Android Developer

Android udviklere til spændende international virksomhed

Er du den næste kollega til kontor i Lyngby?

På vegne af vores kunde Calldorado søger vi flere Android softwareudviklere til at blive en del af et dygtigt udviklingsteam, som består af både danske og udenlandske kollegaer.

Calldorado vokser kraftigt og har derfor placeret sig i lækre lokaler i hjertet af Lyngby.

Teamet har et uformelt udviklingsmiljø, hvor der er plads til sparring, hurtige beslutninger, de sjove ideer og personlig og faglig udvikling.

Calldorado har travlt, men der er tid og plads til samtidigt at have det sjovt, når man går på arbejde. Vi søger dig, som ligesom Calldorado har en stor passion for apps, softwareudvikling og alt andet, som rykker sig i denne digitale retning.

Din baggrund:

Android:

  • Du har gerne nogle års erfaring med Androidudvikling, enten fra dit nuværende job eller fra dokumenterede egenudviklede projekter.
  • Når vi nævner ting som Eclipse, Android studio, Java og C eller C++ er de alle kundskaber, som ligger dig lige for.
  • Vi ser gerne, at du kommer med en baggrund som enten it-ingeniør eller diplomingeniør.
  • Du er flydende i dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk. Har du tilmed lidt tysk med i bagagen, takker vi ja til dette også.

Kan du lide tanken om at være en del af noget?

Hos Calldorado er de ikke kedelige, de lytter til hinanden og de implementer hurtigt de både smarte og gode løsninger. Det er derfor vigtigt, at du som kommende kollega er udadvendt af natur, samtidig med at du har en forståelse for hvordan en forretning drives. Ligesom du motiveres af at bidrage med de gode idéer. Du er ikke typen, som har et behov for at opfinde den dybe tallerken hver gang, men du trives derimod med en omskiftelig hverdag, hvor I sammen finder de rette løsninger.

Der tilbydes selvfølgelig en løn som matcher dine kvalifikationer, ligesom der er både frokostordning, frugtordning og andet godt til at bidrage til en god arbejdsdag.

Læs mere om vores produkter på http://calldorado.com/ .

Interesseret?

Fremsend din ansøgning og cv til join@calldorado.com.